GDPR obvestilo

Z naročilom v spletni trgovini se strinjate, da se vaši osebni podatki obdelujejo za potrebe nakupa izdelkov v spletni trgovini. Brez možnosti obdelave osebnih podatkov naročila ne moremo izvesti. Več o varovanju osebnih podatkov ...VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV IN GDPR
Več informacij


POGOJI POSLOVANJA

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.vsebrezglutena.si določajo sistem delovanja spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.vsebrezglutena.siso sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletna trgovinawww.vsebrezglutena.si deluje na območju Republike Slovenije je namenjena vsem fizičnim in pravnim osebam. S spletno trgovino www.vsebrezglutena.si(v nadaljevanju trgovina ) upravlja samostojni podjetnik Marjetka Kreševec (v nadaljevanju ponudnik). Naročanje v trgovini poteka v slovenskem jeziku preko internetnih povezav 24 ur na dan, vsak dan v letu. Zaradi vzdrževanja in nadgradnje spletne strani se lahko pojavijo v dostopu občasne kratkotrajne omejitve. Obiskovalec spletne strani pridobi pravico do nakupa v procesu registracije in s tem postane uporabnik. Ob registraciji se pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu obiskovalčeve elektronske pošte in geslo. Uporabniško ime in geslo sta podatka, ki nedvoumno določata uporabnika in ga povezujeta z vpisanimi podatki.

Minimalni znesek nakupa v spletni trgovini je 5€. Uporabnik lahko izbira in naroča izdelke, ki so na voljo v seznamu izdelkov. Vsi izdelki, navedeni na spletnih straneh trgovine so na voljo do odprodaje zalog. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu t.j. »Naročilo potrjeno«. Cene in pogoji prodaje so od tega trenutka dalje obvezujoči za ponudnika in kupca.

Ponudnik se obvezuje, da bodo kupcu vedno na razpolago vsi podatki, ki zadevajo poslovanje spletne trgovine v odnosu do kupca: identiteta ponudnika oz. upravitelja spletne strani, kontaktni podatki, ki so potrebni za hitro in učinkovito komunikacijo, opis glavnih značilnosti blaga oziroma storitev, razpoložljivost artiklov v razumnem roku, pogoji za dostavo artiklov ali izvršitve storitve, jasno in nedvoumno določene cene, način plačila in dostave artiklov, časovna veljavnost ponudbe, rok, v katerem je mogoče odstopiti od pogodbe in pogoji za odstop, pojasnilo postopka pritožbe s pripadajočimi kontaktnimi podatki. Fotografije artiklov v spletni trgovini ponudnik pridobi od distributerjev/proizvajalcev izdelkov in so zgolj simbolične, zato ponudnik ne odgovarja za popolno oz. dejansko ujemanje z izdelkom.

PONUDBA IN CENA ARTIKLOV

Cene navedene ob artiklih veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, artikli pa so na voljo do odprodaje zalog. Cena, ki je navedena ob posameznem artiklu, je v času potrditve nakupa končna prodajna cena artikla in se po potrditvi naročila ne more spremeniti. V ceno izdelka strošek dostave ni vključen. Vse cene so navedene v denarni valuti evro (€). Ponudba artiklov v trgovini se redno dopolnjuje in spreminja. Cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma distributerja ali jih ponudnik oblikuje sam. Veljajo za nakup preko spleta v primeru 100 % plačila z gotovino ob prevzemu pošiljke ali za plačilo predračuna z nakazilom na poslovni račun ponudnika.

Cene veljajo v primeru plačila na načine, ki so navedeni tukaj.

Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa ali mu ponudil rešitev v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

...