Prijava

GDPR obvestilo

Z naročilom v spletni trgovini se strinjate, da se vaši osebni podatki obdelujejo za potrebe nakupa izdelkov v spletni trgovini. Brez možnosti obdelave osebnih podatkov naročila ne moremo izvesti. Več o varovanju osebnih podatkov ...Je življenje brez glutena tudi za Vas postala nuja ali se samo spogledujete z bolj zdravim načinom prehranjevanja? Imate težave in težavice, pa jim ne najdete skupnega imenovalca? So Vam diagnosticirali celiakijo ali kakšno drugo avtoimuno bolezen? Vas mučijo dvomi, strah pred preveč ali premalo informacijami, se ne znajdete v novi situaciji?

Vabimo Vas, da se sprehodite skozi naše spletne strani. Prepričani smo, da boste naleteli na veliko pomembnih informacij, razrešili dilemo glede svojega zdravja, našli nekaj, kar Vam bo olajšalo vsakodnevno prehranjevanje.

Vsebrezglutena.si je spletni portal, ki je v prvi vrsti namenjen bolnikom s celiakijo, verjamemo pa, da bo na naših straneh marsikaj koristnega zase našel vsak izmed Vas, ki si želi dobrega zdravja in počutja. Zavedamo se, da je v trgovinah ponudba brezglutenskih izdelkov iz dneva v dan boljša in večja, vendar še vedno zelo razdrobljena. Vemo tudi, kako naporno in zamudno je med trgovinskimi policami iskanje pravih in za zdravje bolnikov s celiakijo primernih in nenevarnih izdelkov. Prav zato Vam v spletni trgovini www.vsebrezglutena.si ponujamo velik izbor vsega na enem mestu. Poleg spletne trgovine boste na naših straneh našli tudi zanimive avtorske članke, zanimivosti s svetovnega spleta, prevedene članke, zanimive povezave, številne recepte in drugo.

Naš cilj je pomagati predvsem ljudem, ki se na novo ali pa že dolga leta soočajo z vedno pogostejšim obolenjem - celiakijo. Poleg standardnih vsebin, Vam je na voljo tudi poseben predal za e- pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , kjer smo Vam na voljo za nasvete ter pomoč in sestavo jedilnikov, ko se sami morebiti ne znajdete najbolje.

Vljudno Vas vabimo, da pri bogatenju in rasti spletne strani sodelujete tudi sami. Celiakija je predvsem pri odraslih osebah bolezen tisočerih obrazov in zato je še kako pomembno, da se med seboj osveščamo, si pomagamo. Zaupajte nam svojo zgodbo, mogoče bo nekomu rešila življenje ali pokazala pot iz labirinta težav, ki mu ne ve imena. Hvaležni bomo tudi za vsakršen predlog, idejo, željo ali morebiti mnenje, kaj še pogrešate in česa si na spletni strani dodatno želite. V kolikor se sami ne želite izpostavljati, nam lahko pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. in bomo za diskretno objavo Vašega prispevka poskrbeli sami.

In še pomembno opozorilo:

Vsebine na spletni strani www.vsebrezglutena.si nikakor niso nadomestilo za strokovno svetovanje ali zdravljenje strokovno usposobljenih in pooblaščenih zdravnikov z licenco. Vsem uporabnikom z zdravstvenimi težavami močno priporočamo, da obiščete svojega zdravnika in sami ne začenjate, spreminjate ali zaključujete zdravljenje. Vsebina strani www.vsebrezglutena.si ni namenjena za uporabo pri samodiagnosticiranju ter izbiro, začetek ali prekinitev terapij.

Želimo Vam veliko zdravja in dobrega počutja.

Marjetka Kreševec, univ. dipl. ing. živil. tehnol.

 

Recepti!
Življenje brez glutena
Vstopi v spletno trgovino!
...