GDPR obvestilo

Z naročilom v spletni trgovini se strinjate, da se vaši osebni podatki obdelujejo za potrebe nakupa izdelkov v spletni trgovini. Brez možnosti obdelave osebnih podatkov naročila ne moremo izvesti. Več o varovanju osebnih podatkov ...Ob nakupu nad skupnim zneskom 60,00 EUR, stroške dostave poravna ponudnik. Ob nakupu, ki ne dosega tega zneska, plača stroške dostave 4,00 € (DDV je vračunan v ceno) kupec.

Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. V primeru, da je naročilo oddano in potrjeno do 13. ure, bo blago odpremljeno še istega dne. Odprema pošiljk se vrši od ponedeljka do petka. Naročila, potrjena v petek po 13.00 uri bodo odpremljena v ponedeljek. Pred naročilom kupec preveri, ali je izdelek zalogi (pri izdelkih brez zaloge je ustrezno obvestilo), saj v nasprotnem primeru naročila ne bo mogoče realizirati še istega dne. V primeru, da izdelka ni na zalogi in ga ne bi mogli izdobaviti v roku 5 delovnih dni, Vas bomo o tem obvestili. Če Vašega naročila ne bomo mogli v celoti realizirati v roku 5 delovnih dni, Vam bomo poslali izdelke, ki jih imamo na zalogi. Izdelkov, ki morda ne bodo poslani, naknadno ne pošiljamo, zato Vas prosimo, da jih prihodnjič ponovno naročite. Dalj časa nedobavljiv izdelek bo začasno umaknjen iz ponudbe v spletni trgovini.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Pošta Slovenije večinoma dostavi pošiljko že naslednji delovni dan po dnevu odpreme, vendar prosimo upoštevajte, da je uradni rok Pošte Slovenije za prenos pošiljke tri delovne dneve. Ob odpremi pošiljke Vam bomo poslali obvestilo, da so bili izdelki odposlani.

Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločite tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov (npr. v službo). Če ste ob nakupu za način plačila izbrali gotovinsko plačilo ob dostavi, Vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo pismonoša izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če Vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo pismonoša za Vas pustil Obvestilo o prispeli pošiljki z navedbo kraja in roka za prevzem pošiljke.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

...